MAGYAR GAMER SZÖVETSÉG és a PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYÁNAK

Call of Duty: Warzone versenyszabályzata

  1. § A verseny szervezője és fenntartói jogok

(1) Jelen versenyt a Magyar Gamer Szövetség és PTE-PEAC Egyesület ( a továbbiakban, mint „Szervező”) szervezi, mely fenntart minden jogot a versennyel, annak megszervezésével és megtartásával kapcsolatban – beleértve a játékosok indulásának engedélyezését, tiltását és a versenyen való indulás jogát megszerző játékosok kizárásának jogát – amelyet nem az Activision, mint a játék kizárólagos felhasználói jogainak tulajdonosa jogosult fenntartani.

(2) Minden versenyző köteles megismerni és elsajátítani a Call of Duty: Warzone saját szabályrendszerét. Minden játékos maga felel magaviseletéért és a szabályszerű, fair játék lebonyolításáért, Szervező a játékosok magaviseletéért, játékbeli tevékenységéért nem felelős.

  1. § Nevezési díj, nyeremények

(1) Nevezési díj nincs, a versenyen való részvétel ingyenes.

(2) A versenyen nyerhető nyeremények az alábbiak:

  1. a) 1. helyezés: egy szabadon választható játék Playstation, Xbox és PC platformokra, melynek értéke maximálisan 28.000,- Ft, azaz huszonnyolcezer Forint lehet. Egy tálca sör a Pécsi Sörgyár Zrt. felajánlásából. 20%-os V.I.P. kártya és kuponkód, mellyel felhasználásra kerülhet egy 4.000,-, azaz négyezer forintos pizza kupon a Happy Hippo Kft. felajánlásából, a Happy Hippo Pizzéria weboldalán.
  2. b) 2. helyezett : Két tálca sör a Pécsi Sörgyár Zrt. felajánlásából. Kuponkód, mellyel felhasználásra kerülhet egy 4.000,- Ft, azaz négyezer forintos pizza kupon a Happy Hippo Kft. felajánlásából, a Happy Hippo Pizzéria weboldalán.
  3. c) 3. helyezett: Két tálca sör a Pécsi Sörgyár Zrt. felajánlásából. Egy szabadon választott pizza a Happy Hippo Kft. felajánlásából.

(3) Minden nyeremény Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási belterületének határain belül vehető át a Szervezővel egyeztettek szerint legkésőbb a verseny követő 60 napon belül. Amennyiben az adott játékos 60 napon belül a nyereményét nem veszi át, úgy arra joga megszűnik és nyereménye a Szervezőt illeti.

  1. § A verseny szabályai, pontszámítás

(1) A Versenyző által a versenybe nevezett mérkőzések ún. free for all játékmódban zajlanak, azaz csapatok nélkül, egy személyes játékmódban, támogatva a cross playt. A crossplay-t minden esetben kötelező az adott játékosnak beállítania, hiánya kizárást von maga után.

(2) A játékosok kötelezettsége a mérkőzések stream-elése, kapcsolattartás a szervezőkkel, illetve a regisztrálás a Verseny-re.

(3) Összesen három kör 150 fős solo free for all verseny kerül indításra, a Verdansk (ha „felrobban”, akkor Activision által biztosított új) pályán zajlik.

(4) A pontszámítás a következő:

  1. a) minden kill 1 pont, 1 helyezés 10 pont, második helyezés 5 pont, harmadik helyezés 3 pont.
  2. b) pontegyenlőség: amennyiben pontegyenlőség van, a killek száma dönt oly módon, hogy az nyer, akinek több killből származó pontja van. Amennyiben így is pontegyenlőség alakulna ki, úgy a kettő vagy több játékos új meccset kezd azonos pályán és egy, az utolsó meccs során a kommentátor által meghatározott zárt helyen köteles halálig harcolni. A zárt helyre 5 percen belül kell elérnie minden játékosnak, lootolási lehetőségtől függetlenül. Ha valamelyik játékos nem ér oda 5 percen belül a meghatározott helyre, úgy számít, mintha öngyilkos lett volna, ha pedig egyik játékos sem ér oda, új meccset kezdenek és addig játszanak amíg nem lesz egyértelmű győztes.

(5) A csapat minden tagjának magának kell gondoskodnia a megfelelő eszközök meglétéről és működő internet hozzáférésről. Amennyiben egy adott játékos internetelérése más játékosok játékélményét rontja, szervezők azonnali hatállyal kizárhatják.

(6) Játékon belüli esetleges hibákért, szerverleállásokért a Szervező nem vállal felelősséget!

(7)  Bármiféle csalás használata, vagy a Versenyszabályzat megsértése, kizárást von maga után. A játékosoknak csaló jelentési kötelezettsége van. Aki észleli, vagy tud róla, hogy más csal, amennyiben haladéktalanul nem jelzi ezt szervezők felé, maga is azonnali hatállyal kizárásra kerül.

(8) Az eredményhirdetéssel kapcsolatos észrevételek jelzésére a verseny végétől számított 1 óra áll rendelkezésre.

(9) Minden játékosnak kötelező disord accounttal rendelkeznie. A verseny szervezői itt tartanak minden játékossal kapcsolatot, így aki nem rendelkezik discorddal, automatikusan kizárásra kerül.

  1. § Regisztráció, időpont

(1) A www.gamerszovetseg.hu weboldalon található felületet kitöltve lehet a versenyre regisztrálni.

  1. A Versennyel elfogadható minimális jelentkező szám 50 csapat. Ha a Verseny nem éri

el a megfelelő jelentkező számot, az adott Verseny Versenyszervező döntése alapján

elhalasztásra kerül, vagy elmarad. A Verseny elmaradása esetén a jelentkezési díj

visszautalásra kerül.

(2) A verseny 2021. április 2. napján pénteken 16:30 perckor kezdődik és befejezésig tart. Eredményhirdetés: legkésőbb 2021. április 5. napja.

 

A Warzone bajnokság adatkezelési tájékoztatója ezen a linken tekinthető meg.

A regisztrációt az eseményre lezártuk.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: