E-sport Fair Play Nyilatkozat

Annak érdekében, hogy a különböző e-sport bajnokságok, kupák, egyéb megmérettetések során minden esetben a fair play legyen az irányadó viselkedési útmutató, egy nyilatkozatot hozott létre a Magyar Gamer Szövetség elnöksége. A nyilatkozat erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Fenntarthatósági nyilatkozat

A Magyar Gamer Szövetség elnöksége kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a működését, ezáltal a bajnokságok, kupák, egyéb megmérettetések, személyes és online részvételű események szervezését a fenntarthatóság jegyében végezze. Erről bővebben erre a linkre kattintva olvashatsz.

PTE All Stars II. League of Legends Bajnokság Szabályzata

PTE-ÁOK HÖK, PTE SPORTIRODA, PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYA

által szervezett

League of Legends verseny versenyszabályzata

 1. § A verseny szervezője és fenntartói jogok

(1) Jelen versenyt a PTE-ÁOK HÖK, PTE SPORTIRODA, PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYA és a MAGYAR GAMER SZÖVETSÉG ( a továbbiakban együtt, mint „Szervező”) szervezi, mely fenntart minden jogot a versennyel, annak megszervezésével és megtartásával kapcsolatban – beleértve a játékosok indulásának engedélyezését, tiltását és a versenyen való indulás jogát megszerző játékosok kizárásának jogát – amelyet nem a Riot Games Ltd., mint a játék kizárólagos felhasználói jogainak jogosultja jogosult fenntartani.

(2) Minden versenyző köteles megismerni és elsajátítani a League of Legends saját szabályrendszerét. Minden játékos maga felel magaviseletéért és a szabályszerű, fair játék lebonyolításáért, Szervező a játékosok magaviseletéért, játékbeli tevékenységéért nem felelős és nem tehető felelőssé.

 1. § Nevezési díj, nyeremények

(1) Nevezési díj nincs, a versenyen való részvétel ingyenes.

(2) A versenyen nyerhető nyeremények az alábbiak:

 1. a) 1. helyezés: 40.000 Ft-os vásárlási utalvány*
 2. b) 2. helyezés: 25.000 Ft-os vásárlási utalvány*
 3. c) 3. helyezés: 15.000 Ft-os vásárlási utalvány*

*Magyarország egyik legnagyobb elektronikai cikk értékesítő áruházának szabadon felhasználható vásárlási utalványa. A nyeremény lista a továbbiakban bővítésre kerülhet!

(3) Minden nyeremény Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási belterületének határain belül vehető át a Szervezővel egyeztettek szerint legkésőbb a verseny követő 60 napon belül. Amennyiben az adott játékos 60 napon belül a nyereményét nem veszi át, úgy arra joga megszűnik és nyereménye a Szervezőt illeti.

 1. § A verseny szabályai, pontszámítás, nevezési feltételek

(1) A csapatokat 5 játékos alkotja, mely csapatonként 1 cserével egészülhet ki.

(2) Minden csapattagnak meg kell felelnie valamelyik feltételnek az alábbiak közül: vagy PTE hallgatónak, PTE-n végzettséget szerzett személynek (a továbbiakban: PTE Alumni), vagy a PTE-PEAC E-Sport Szakosztály tagjának kell lennie (a tagsági viszony egyszerűen, az alábbi bekezdésben található útmutatóval 2 perc alatt megszerezhető). Továbbá a jelenleg passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők is részt vehetnek a bajnokságon. A regisztrációs felületen kell megjelölni, hogy az adott játékos milyen minőségben jogosult a versenyen részt venni.

(A PTE-PEAC E-Sport Szakosztályhoz való csatlakozás az alábbi linken 2 perc alatt megtehető, kötelezettséggel nem jár és egy, a PEAC hivatalos e-mail címére, a pecsiegyetemiatletikaclub@gmail.com-ra küldött e-maillel egyik napról a másikra megszüntethető a tagság minden feltétel nélkül. Aki pedig nem lépne ki a verseny után, annak örömmel igyekszünk lehetőséget biztosítani e-sport játékos karrierje beindításában, versenyeken való részvételben, szervezésben. A dokumentum kitöltése során edzőnek a szakosztály vezetőjét, dr. Novák Pált kell megjelölni.

Csatlakozási link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceV7sT8rB2U36AP1qkvymOQuQ7y-DqbqO9yguhTF0Bqs9qzA/viewform?fbclid=IwAR3cBTSOSm9Z5jThFNx6FXOhtaoRDf3qrhJPUCEgUfkwqrfN5CRfrCG5ZE0 )

(3) A verseny közvetlen szabályai: EUNE, Torunament Draft játékmód a Summoners Rift nevű pályán.

(4) Fázisok:

 1. a) Az első fázis „Round Robin”. Azaz 4-es elosztásban lesz a sorsolás. Egy csoportkörből minden csapatnak egy meccset kell játszania minden másik csapattal. (Tehát három meccset kell játszania egy csapatnak ebben a fázisban). Innen minden csoportból az első két csapat fog tovább jutni.
 2. b) A második fázis egyenes kiesésben fog zajlani. A továbbjutott csapatok innentől már egyenes kiesés rendszerben folytatják a versenyt.
 3. c) A harmadik fázis, vagyis az elődöntő „BO3”, illetve döntő meccsei BO5-ös formában fognak zajlani. (Best out of 3= kettő győzelem kell a tovább jutáshoz, Best out of 5 = 3 győzelem kell a tovább az első helyhez)

(5) A meccs eredményéről a csapatkapitányoknak kell screenshotot küldeni a szervezők részére.

(6) A selejtező néhány mérkőzése, illetve az elődöntőtől kezdve minden meccs streamelve lesz.

(7) Az első fázis meccseinek teljesítésére 24 óra áll rendelkezésre/adott napon elstartol 8-9-10 órakkor. Az a csapat, amely bizonyíthatóan nem képes kiállni, automatikusan veszít.

(8) A versenyen a ranktől függetlenül lehet indulni.

(9) A csapat minden tagjának magának kell gondoskodnia a megfelelő eszközök meglétéről és működő internet hozzáférésről. Amennyiben egy adott játékos internetelérése más játékosok játékélményét rontja, szervezők azonnali hatállyal kizárhatják.

 1. § Egyéb szabályok

(1) Játékon belüli esetleges hibákért, szerverleállásokért a Szervező nem vállal felelősséget.

(2)  Bármiféle csalás használata, vagy a Versenyszabályzat megsértése, kizárást von maga után. A játékosoknak csaló jelentési kötelezettsége van. Aki észleli, vagy tud róla, hogy más csal, amennyiben haladéktalanul nem jelzi ezt szervezők felé, maga is azonnali hatállyal kizárásra kerül.

(3) Az eredményhirdetéssel kapcsolatos észrevételek jelzésére a verseny végétől számított 1 óra áll rendelkezésre.

 1. § Regisztráció, időpont

(1) A http://lol.gamerszovetseg.hu webcímen található felületet kitöltve lehet a versenyre regisztrálni 2021. április 21-e éjfélig.

(2) A verseny 2021. április 2. napján, pénteken 16:30 perckor kezdődik és befejezésig tart.

(3) Eredményhirdetés: legkésőbb 2021. május 8. napja.

(4) A sorsolásról és a meccsek lejátszásának menetéről a szervezők legkésőbb április 22-én 16:00-kor nyilatkoznak.

 

A bajnokság adatvédelmi tájékoztatója ezen a linken tekinthető meg.

League of Legends Spring Battle Bajnokság Szabályzata

SZEKSZÁRDI GAMER EGYESÜLET

LEAGUE OF LEGENDS SPRING BATTLE VERSENYSZABÁLYZATA

 1. § A verseny szervezője és fenntartói jogok

(1) Jelen versenyt a SZEKSZÁRDI GAMER EGYESÜLET (a továbbiakban együtt, mint „Szervező”) szervezi, mely fenntart minden jogot a versennyel, annak megszervezésével és megtartásával kapcsolatban – beleértve a játékosok indulásának engedélyezését, tiltását és a versenyen való indulás jogát megszerző játékosok kizárásának jogát – amelyet nem a Riot Games, mint a játék kizárólagos felhasználói jogainak tulajdonosa jogosult fenntartani.

(2) Minden versenyző köteles megismerni és elsajátítani a League of Legends saját szabályrendszerét. Minden játékos maga felel magaviseletéért és a szabályszerű, fair játék lebonyolításáért, Szervező a játékosok magaviseletéért, játékbeli tevékenységéért nem felelős.

(3) Obszcén és sértő szavakat, illetve kifejezéseket a csapatnevek nem tartalmazhatnak.

 1. § Nevezési díj, nyeremények

(1) Nevezési díj nincs, a versenyen való részvétel ingyenes.

(2) A versenyen nyerhető nyeremények az alábbiak

 1. helyezés: 2 darab 32″-os Samsung monitor, a Tarr Kft. jóvoltából
 2. helyezés: bővebb információ hamarosan

(3) Minden nyeremény Szekszárd Megyei Jogú Város közigazgatási belterületének határain belül vehető át a Szervezővel egyeztettek szerint legkésőbb a verseny követő 60 napon belül. Amennyiben az adott játékos 60 napon belül a nyereményét nem veszi át, úgy arra joga megszűnik és nyereménye a Szervezőt illeti.

 1. § A verseny szabályai, pontszámítás

(1) A csapatokat 2 játékos alkotja.

(2) A verseny közvetlen szabályai: EUNE, Draft pick rendszerben, BO3-ban, ARAM pályán. Az nyer, aki előbb lerombolja az enemy első 2 tornyát, vagy szerez legalább 3 kill-t vagy 200 creepet megöl.

(3) A mérkőzések eredményeiről a csapatkapitányoknak kell screenshotot küldeni a szervezők részére (szekszardigamer@gmail.com).

(4) A bajnokság néhány mérkőzése streamelve lesz a www.twitch.tv/SzekszardiGamerEgyesulet csatornán.

(5) A versenyen a ranktől függetlenül lehet indulni, azonban megadása kötelező jellegű.

(6) A csapat minden tagjának magának kell gondoskodnia a megfelelő eszközök meglétéről és működő internet hozzáférésről. Amennyiben egy adott játékos internetelérése más játékosok játékélményét rontja, szervezők azonnali hatállyal kizárhatják.

 1. § Egyéb szabályok

(1) Játékon belüli esetleges hibákért, szerverleállásokért a Szervező nem vállal felelősséget.

(2)  Bármiféle csalás használata, vagy a Versenyszabályzat megsértése, kizárást von maga után. A játékosoknak csaló jelentési kötelezettsége van. Aki észleli, vagy tud róla, hogy más csal, amennyiben haladéktalanul nem jelzi ezt szervezők felé, maga is azonnali hatállyal kizárásra kerül.

(3) Az eredményhirdetéssel kapcsolatos észrevételek jelzésére a verseny végétől számított 1 óra áll rendelkezésre.

 1. § Regisztráció, időpont

(1) http://szekszard.gamerszovetseg.hu webcímen található felületet kitöltve lehet a versenyre regisztrálni 2021. május 15-e éjfélig.

(2) A verseny regisztrációja 2021. április 18. napján, pénteken 12:00 perckor kezdődik és befejezésig tart.

(3) Eredményhirdetés: legkésőbb 2021. május 22. napja.

(4) A sorsolásról és a meccsek lejátszásának menetéről a szervezők legkésőbb május 15-én 14:00-kor nyilatkoznak.

 

A bajnokság adatvédelmi tájékoztatója ezen a linken tekinthető meg.

Call of Duty Warzone Bajnokság Szabályzata

MAGYAR GAMER SZÖVETSÉG ÉS A PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYÁNAK

CALL OF DUTY: WARZONE VERSENYSZABÁLYZATA

 1. § A verseny szervezője és fenntartói jogok

(1) Jelen versenyt a Magyar Gamer Szövetség és PTE-PEAC Egyesület ( a továbbiakban, mint „Szervező”) szervezi, mely fenntart minden jogot a versennyel, annak megszervezésével és megtartásával kapcsolatban – beleértve a játékosok indulásának engedélyezését, tiltását és a versenyen való indulás jogát megszerző játékosok kizárásának jogát – amelyet nem az Activision, mint a játék kizárólagos felhasználói jogainak tulajdonosa jogosult fenntartani.

(2) Minden versenyző köteles megismerni és elsajátítani a Call of Duty: Warzone saját szabályrendszerét. Minden játékos maga felel magaviseletéért és a szabályszerű, fair játék lebonyolításáért, Szervező a játékosok magaviseletéért, játékbeli tevékenységéért nem felelős.

 1. § Nevezési díj, nyeremények

(1) Nevezési díj nincs, a versenyen való részvétel ingyenes.

(2) A versenyen nyerhető nyeremények az alábbiak:

 1. a) 1. helyezés: egy szabadon választható játék Playstation, Xbox és PC platformokra, melynek értéke maximálisan 28.000,- Ft, azaz huszonnyolcezer Forint lehet. Egy tálca sör a Pécsi Sörgyár Zrt. felajánlásából. 20%-os V.I.P. kártya és kuponkód, mellyel felhasználásra kerülhet egy 4.000,-, azaz négyezer forintos pizza kupon a Happy Hippo Kft. felajánlásából, a Happy Hippo Pizzéria weboldalán.
 2. b) 2. helyezett : Két tálca sör a Pécsi Sörgyár Zrt. felajánlásából. Kuponkód, mellyel felhasználásra kerülhet egy 4.000,- Ft, azaz négyezer forintos pizza kupon a Happy Hippo Kft. felajánlásából, a Happy Hippo Pizzéria weboldalán.
 3. c) 3. helyezett: Két tálca sör a Pécsi Sörgyár Zrt. felajánlásából. Egy szabadon választott pizza a Happy Hippo Kft. felajánlásából.

(3) Minden nyeremény Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási belterületének határain belül vehető át a Szervezővel egyeztettek szerint legkésőbb a verseny követő 60 napon belül. Amennyiben az adott játékos 60 napon belül a nyereményét nem veszi át, úgy arra joga megszűnik és nyereménye a Szervezőt illeti.

 1. § A verseny szabályai, pontszámítás

(1) A Versenyző által a versenybe nevezett mérkőzések ún. free for all játékmódban zajlanak, azaz csapatok nélkül, egy személyes játékmódban, támogatva a cross playt. A crossplay-t minden esetben kötelező az adott játékosnak beállítania, hiánya kizárást von maga után.

(2) A játékosok kötelezettsége a mérkőzések stream-elése, kapcsolattartás a szervezőkkel, illetve a regisztrálás a Verseny-re.

(3) Összesen három kör 150 fős solo free for all verseny kerül indításra, a Verdansk (ha „felrobban”, akkor Activision által biztosított új) pályán zajlik.

(4) A pontszámítás a következő:

 1. a) minden kill 1 pont, 1 helyezés 10 pont, második helyezés 5 pont, harmadik helyezés 3 pont.
 2. b) pontegyenlőség: amennyiben pontegyenlőség van, a killek száma dönt oly módon, hogy az nyer, akinek több killből származó pontja van. Amennyiben így is pontegyenlőség alakulna ki, úgy a kettő vagy több játékos új meccset kezd azonos pályán és egy, az utolsó meccs során a kommentátor által meghatározott zárt helyen köteles halálig harcolni. A zárt helyre 5 percen belül kell elérnie minden játékosnak, lootolási lehetőségtől függetlenül. Ha valamelyik játékos nem ér oda 5 percen belül a meghatározott helyre, úgy számít, mintha öngyilkos lett volna, ha pedig egyik játékos sem ér oda, új meccset kezdenek és addig játszanak amíg nem lesz egyértelmű győztes.

(5) A csapat minden tagjának magának kell gondoskodnia a megfelelő eszközök meglétéről és működő internet hozzáférésről. Amennyiben egy adott játékos internetelérése más játékosok játékélményét rontja, szervezők azonnali hatállyal kizárhatják.

(6) Játékon belüli esetleges hibákért, szerverleállásokért a Szervező nem vállal felelősséget!

(7)  Bármiféle csalás használata, vagy a Versenyszabályzat megsértése, kizárást von maga után. A játékosoknak csaló jelentési kötelezettsége van. Aki észleli, vagy tud róla, hogy más csal, amennyiben haladéktalanul nem jelzi ezt szervezők felé, maga is azonnali hatállyal kizárásra kerül.

(8) Az eredményhirdetéssel kapcsolatos észrevételek jelzésére a verseny végétől számított 1 óra áll rendelkezésre.

(9) Minden játékosnak kötelező disord accounttal rendelkeznie. A verseny szervezői itt tartanak minden játékossal kapcsolatot, így aki nem rendelkezik discorddal, automatikusan kizárásra kerül.

 1. § Regisztráció, időpont

(1) A www.gamerszovetseg.hu weboldalon található felületet kitöltve lehet a versenyre regisztrálni.

 1. A Versennyel elfogadható minimális jelentkező szám 50 csapat. Ha a Verseny nem éri

el a megfelelő jelentkező számot, az adott Verseny Versenyszervező döntése alapján

elhalasztásra kerül, vagy elmarad. A Verseny elmaradása esetén a jelentkezési díj

visszautalásra kerül.

(2) A verseny 2021. április 2. napján pénteken 16:30 perckor kezdődik és befejezésig tart. Eredményhirdetés: legkésőbb 2021. április 5. napja.

 

A bajnokság adatvédelmi tájékoztatója ezen a linken tekinthető meg.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: