Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

League of Legends Bajnokság

2021.04.21. - 2021.05.01.

TAVASSZAL IS PTE ALL STARS II. LEAGUE OF LEGENDS BAJNOKSÁG!

Sajnos a járványhelyzet még mindig fennáll, sőt és az sem sokat változott, hogy otthon kell maradnunk. Emiatt az online tér keretein belül tudunk továbbra is (egyben hála az égnek, hogy legalább ott) programot ajánlani, ez pedig nem más, mint az egyetemi LoL bajnokság legújabb kiadása, amely a PTE ÁOK HÖK, a PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYA, valamint a PTE SPORTIRODA közös szervezésében jött létre.

 

De mi is az a League of Legends? Két 5 fős csapat verseng azért, hogy ki tudja hamarabb meghódítani az ellenfél bázisát. Három ösvényen és egy dzsungelben folyik a harc a dominanciáért. Létfontosságú a csapatjáték, az összhang és a kommunikáció, a győzelem érdekében.

A meccseket megpróbáljuk elhozni azoknak is, akik nem is játszanak, pusztán érdeklődnének az egész iránt.

 

Kommentátoraink élő közvetítéssel várni fognak Titeket!

Ne feledjétek, az EGÉSZ PTE-re (beleértve a PTE alumnisainkat is) vonatkozik a bajnokság! 

Regisztrálni április 14 éjfélig tudtok!

PTE-ÁOK HÖK, PTE SPORTIRODA, PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYA ÉS A MAGYAR GAMER SZÖVETSÉG

LEAGUE OF LEGENDS VERSENYSZABÁLYZATA

 1. § A verseny szervezője és fenntartói jogok

(1) Jelen versenyt a PTE-ÁOK HÖK, PTE SPORTIRODA, PTE-PEAC E-SPORT SZAKOSZTÁLYA és a MAGYAR GAMER SZÖVETSÉG (a továbbiakban együtt, mint „Szervező”) szervezi, mely fenntart minden jogot a versennyel, annak megszervezésével és megtartásával kapcsolatban – beleértve a játékosok indulásának engedélyezését, tiltását és a versenyen való indulás jogát megszerző játékosok kizárásának jogát – amelyet nem a Riot Games, mint a játék kizárólagos felhasználói jogainak tulajdonosa jogosult fenntartani.

(2) Minden versenyző köteles megismerni és elsajátítani a League of Legends saját szabályrendszerét. Minden játékos maga felel magaviseletéért és a szabályszerű, fair játék lebonyolításáért, Szervező a játékosok magaviseletéért, játékbeli tevékenységéért nem felelős.

(3) Obszcén és sértő szavakat, illetve kifejezéseket a csapatnevek nem tartalmazhatnak.

 1. § Nevezési díj, nyeremények

(1) Nevezési díj nincs, a versenyen való részvétel ingyenes.

(2) A versenyen nyerhető nyeremények az alábbiak

 1. a) helyezés: 40.000 Ft-os vásárlási utalvány*
 2. b) 2. helyezés: 25.000 Ft-os vásárlási utalvány*
 3. c) 3. helyezés: 15.000 Ft-os vásárlási utalvány*

*Magyarország egyik legnagyobb elektronikai cikk értékesítő áruházának szabadon felhasználható vásárlási utalványa. A Lista még nem végleges!

(3) Minden nyeremény Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási belterületének határain belül vehető át a Szervezővel egyeztettek szerint legkésőbb a verseny követő 60 napon belül. Amennyiben az adott játékos 60 napon belül a nyereményét nem veszi át, úgy arra joga megszűnik és nyereménye a Szervezőt illeti.

 1. § A verseny szabályai, pontszámítás

(1) A csapatokat 5 játékos alkotja, mely csapatonként 1 cserével egészülhet ki.

(2) Minden csapattagnak rendelkeznie kell PTE NEPTUN/EHA kóddal. Ennek értelmében a már végzett hallgatók (továbbiakban PTE ALUMNI) is részt vehetnek. Továbbá a jelenleg passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők is részt vehetnek a bajnokságon.

(3) Minden meccsen játszania kell egy medikus (ÁOSZ, FOSZ, GYOSZ, Biotechnológia Msc) hallgatónak/csapatnak. Ennek értelmében a meccs nem elfogadható, ha a csere tag a medikus. Természetesen ALUMNI tag is számíthat medikusnak.

(4) A verseny közvetlen szabályai: EUNE, Tournament Draft játékmód a Summoners Rift nevű pályán.

(5) Fázisok:

 1. a) Az első fázis „Round Robin”. Azaz 4-es elosztásban lesz a sorsolás. Egy csoportkörből minden csapatnak egy meccset kell játszania minden másik csapattal. (Tehát három meccset kell játszania egy csapatnak ebben a fázisban). Innen minden csoportból az első két csapat fog továbbjutni.
 2. b) A második fázis egyenes kiesésben fog zajlani. A továbbjutott csapatok innentől már egyenes kiesés rendszerben folytatják a versenyt. Az elődöntő „BO3”, illetve döntő meccsei BO5-ös formában fognak zajlani. (Best out of 3= kettő győzelem kell a továbbjutáshoz, Best out of 5 = 3 győzelem kell az első helyhez)

(6) A mérkőzések eredményeiről a csapatkapitányoknak kell screenshotot küldeni a szervezők részére.

(7) A selejtező néhány mérkőzése, illetve az elődöntőtől kezdve minden meccs streamelve lesz.

(8) Az első fázis meccseinek teljesítésére 3 x 24 óra áll rendelkezésre. Az a csapat, amely bizonyíthatóan nem képes kiállni, automatikusan veszít.

(9) A versenyen a ranktől függetlenül lehet indulni.

(10) A csapat minden tagjának magának kell gondoskodnia a megfelelő eszközök meglétéről és működő internet hozzáférésről. Amennyiben egy adott játékos internetelérése más játékosok játékélményét rontja, szervezők azonnali hatállyal kizárhatják.

 1. § Egyéb szabályok

(1) Játékon belüli esetleges hibákért, szerverleállásokért a Szervező nem vállal felelősséget.

(2)  Bármiféle csalás használata, vagy a Versenyszabályzat megsértése, kizárást von maga után. A játékosoknak csaló jelentési kötelezettsége van. Aki észleli, vagy tud róla, hogy más csal, amennyiben haladéktalanul nem jelzi ezt szervezők felé, maga is azonnali hatállyal kizárásra kerül.

(3) Az eredményhirdetéssel kapcsolatos észrevételek jelzésére a verseny végétől számított 1 óra áll rendelkezésre.

 1. 5. § Regisztráció, időpont

(1) http://lol.gamerszovetseg.hu webcímen található felületet kitöltve lehet a versenyre regisztrálni 2021. április 14-e éjfélig.

(2) A verseny regisztrációja 2021. április 2. napján, pénteken 16:30 perckor kezdődik és befejezésig tart.

(3) Eredményhirdetés: legkésőbb 2021. április 27. napja.

(4) A sorsolásról és a meccsek lejátszásának menetéről a szervezők legkésőbb április 16-án 16:00-kor nyilatkoznak.

Részletek

Kezdés:
2021.04.21.
Vége:
2021.05.01.
Honlap:
http://lol.gamerszovetseg.hu

Szervező

Magyar Gamer Szövetség
Email
info@gamerszovetseg.hu
View Szervező Website
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: