Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Burning Crusade Classic Pre-Patch

Burning Crusade Classic Pre-Patch

Burning Crusade Classic Pre-Patch

A napokban bejelentette az Activision Blizzard a World of Warcraft Classic: The Burning Crusade megjelenési dátumát és ezzel együtt a pre-patch megjelenését.

Habár személy szerint nagyon vártuk már az MMORPG első kiegészítőjének megjelenését a classic szervereken, a kiadó viszonylag rövid intervallumot hagyott a játékosoknak a kiegészítőre való felkészülésre.

A Dark Portal megnyílása június 1-jén éjjel várható, azaz kedd éjjel már idehaza is Outland kontinensén hajthatjuk végre a küldetéseket és húzhatjuk a maximális 70-es szintre karaktereink.

A pre-patch dátuma május 18, mikor is elérhetővé válik a Blood Elf és Draenei fajok kreálása, kipróbálhatjuk az új spelleket és talenteket (úgy, mint Avenger’s Shield vagy Improved Holy Shield a paladinok számára), a hordások számára is elérhetővé válik a paladin class, az allisok számára pedig a sámánok húzása válik lehetővé.

A pre-patch időszak beköszöntével könnyebben húzhatjuk fel altjainkat 60-as szintre, ugyanis a 2.3-as patchben már csökkentett xp szükségeltetik az egyes szintek eléréshez – a classic szerverek pedig a vanilla wowhoz hasonlóan a kiegészítő végső patch szintjén kezdik a már megszokott timegated content megjelenéssel. 20 és 58-as szint között ez szignifikáns 30%-os XP csökkenést eredményez az egyes szintekhez szükséges tapasztalat elérésnek tekintetében.

Azok, akik nem szeretnének altjaik fejlődésével bíbelődni elérhetővé válik az 58-as szintre boostolás a Shop rendszeren keresztül (realmenként 1 darab karakter erejéig) 30 euró fejében.

Hatalmas quality of life változás, hogy a pre-patch magával hozza a Looking For Group Tool bevezetését is, amely a retailon már megszokott LFG egy korai stádiumú változata.

Mindemellett pedig sok más érdekesség és újdonság vár minket Azeroth világában, a teljesség igénye nélkül:

  • Hunter és Warlock petek részesednek a karakter armorjából, spell damage-ből, spell resistance-ból, attack power-ből és staminából.
  • Alacsonyabb szintű spellek kasztolása magasabb szintű játékosok által kevesebb bonus heal és bonus spell damage-el jár ezentúl.
  • HoTok és DoTok, valamint channeled varázslatok rebalanceolva lettek a nagyobb százalékú bonus heal és spell damage érdekében.
  • HoTok ezentúl stackelnek, ha különböző forrásból származnak (pl. több druid is tud egyszerre Rejuvenationt kasztolni egy személyre)
  • Resilience megjelenése, mint másodlagos karakter stat, amely PvP fő statja az armor redukálásának köszönhetően
  • 0.1% critical strike rating weapon skillenként, a magasabb szintű szörnyekkel folytatott harcok során
  • Buffok ezentúl szinthez mérten adnak bónusz statot
  • PvP során a Crowd Control effectek maximális időtartama 12 másodpercre csökkent
  • Mind Control során már nem szenved a karakter frakció reputáció csökkenést
  • PvP honor rendszerbeli változások – minden honor törlésre kerül, ezentúl már elkölthető valutaként szolgál a játékosok számára, valamint a Marks of Honor itemek nem biztosítanak reputációt a továbbiakban
  • Arena rendszer megjelenése is új PvP funkciót hordoz

Mindenkinek jó felkészülést és hangolódást kívánunk és ne felejtsetek el részt venni az Opening of the Dark Portal eseményen, ami nem egy hétköznapi event a játék életében.

Forrás: https://estnn.com/everything-changing-in-the-wow-classic-tbc-pre-patch/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: