Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Júliusban jön a Pokémon Unite

Júliusban jön a Pokémon Unite

Júliusban jön a Pokémon Unite

A legújabb hírek szerint 2021 júliusában érkezik a Pokémon Unite, amely elsőként Nintendo Switchen jelenik meg, de az előrejelzések szerint az ősz folyamán kiadják a mobilos verzióját is. A fejlesztők ígérete szerint a különböző eszközök átjárhatóak lesznek, a Pokémon Unite ugyanis támogatja a cross-play játékot.

Az 5v5-ös küzdelmeket előtérbe helyező game-ben csapatunk különböző pályákon mérheti össze tudását riválisaival, miközben pokémonjainkat is folyamatosan erősíthetjük, fejleszthetjük.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Pokémon Unite ingyenesen is játszható lesz, azonban, ha szeretnénk, vásárolhatunk úgynevezett Aeos drágaköveket is, amelyek segítségével gyorsíthatjuk a fejlődésünket, vagy extra tárgyakra is szert tehetünk. Azt, hogy ez mennyiben fogja befolyásolni a játékmenetet, nehéz előre megmondani, de az bizonyosnak tűnik, hogy időt mindenképpen spórolhatunk vele.

Ami a mobilos platformokat illeti, egyelőre nincsenek megerősített információk, de az iOS és az Android eléggé biztos befutónak tűnik.

Forrás:

https://www.theverge.com/2021/6/17/22538378/pokemon-unite-strategy-moba-tencent-release-date-nintendo-switch

Kép: https://mmoculture.com/2021/06/pokemon-unite-launch-months-for-nintendo-switch-and-mobile-versions-announced/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: