Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Még várni kell, hogy újra eljöjjön a sárkányok kora

Még várni kell, hogy újra eljöjjön a sárkányok kora

Még várni kell, hogy újra eljöjjön a sárkányok kora

Az utóbbi idők egyik legtitokzatosabb fejlesztése, melynek alkalmanként már a halálhírét is költötték, a Dragon Age-széria 4. része, amelyen a BioWare dolgozik egy ideje – egészen pontosan 2015 óta. Előző epizódja, a Dragon Age: Inquisition sikere után rengetegen várták a folytatást, ami azonban egyelőre még nem készült el – a kedvező hír viszont az, hogy a korábbi bizonytalanságok után kijelenthető, miszerint hivatalosan is folyamatban van. Bár kiadási dátumot egyelőre nem közöltek, reménykedhetünk benne, hogy előbb-utóbb valóban megjelenik.

Érdekes kérdés a játék címe: a trailerben egyszerűen csak Dragon Age-ként hivatkoznak rá, sorszám nélkül. Emellett viszont elég egyértelműnek tűnik, hogy a széria folytatásáról van szó. A tavalyi év végén nyilvánossá tett, s önmagában véve látványosra sikerült bemutató egyébként jól titkolja a valódi játékmenetet, de a korábbi hírzárlathoz képest már az is pozitívum, hogy egyáltalán létezik.

Egyelőre nem erősítették meg, hogy a Dragon Age pontosan milyen eszközökön lesz játszható, de feltehetően a PC mellett a legújabb generációs konzolok lehetnek a befutók.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/dragon-age-4-release-date-news-and-rumors

Kép: https://gamerant.com/dragon-age-4-every-faction-grey-wardens-executors-imperial-chantry-qunari/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: