/  Hírek   /  Gaming   /  Hamarosan érkezhet a God of War: Ragnarök első trailere

Hamarosan érkezhet a God of War: Ragnarök első trailere

Kiszivárgott információk szerint, melyeket a Reddit egyik felhasználója, a fórumozók között csak QuimSix néven ismeretes személy osztott meg a nyilvánossággal, a nyár folyamán, kissé pontosabban augusztusban számíthatunk a God of War: Ragnarok első trailerére, amelyet a fejlesztők egy nagy PlayStation esemény részeként mutatnak majd be, több másik játékkal egyetemben.

QuimSix szavaira érdemes odafigyelni, mert korábban releváns információkat tett közzé a Far Cry 6-tal és a Sony legutóbbi State of Play bemutatójával kapcsolatban is. Előzetesen persze nehéz megmondani, hogy a fenti jövendölés ezúttal is megfelel-e a valóságnak, mindenesetre annyit maga a Sony is megerősített, hogy érdemes figyelni a fejleményeket, mert hamarosan újabb hivatalos bejelentésekre számíthatunk a projektjeikkel kapcsolatban.

Alapvetően arra készülhetünk, hogy a God of War következő epizódjának a kiadása 2022 előtt nem várható, s hogy minden valószínűség szerint PS4-en és PS5-ön válik majd játszhatóvá.

Kép: