/  Hírek   /  Gaming   /  Jövőre érkezhet a Gotham Knights

Jövőre érkezhet a Gotham Knights

Batman halott, de a társai élnek – ez az alapvető kiindulási pontja a WB Games Montréal által fejlesztett Gotham Knightsnak, amelynek a kiadása a legújabb információk szerint 2022-ben esedékes. A történet helyszíne természetesen Gotham City, a karakterek közül pedig Batgirl, Robin, Nightwing és Red Hood fog a rendelkezésünkre állni – velük kell tehát felvennünk a harcot a városra törő gonosztevők ellen, s a segítségükkel megakadályozni, hogy a településen eluralkodjon a káosz.

Az előzetes hírek szerint úgy tűnik, hogy szóló, vagy duó játékmódban vághatunk majd bele a küldetések teljesítésébe, illetve biztosra vehető az is, hogy a karakterek mindegyikét érdemes lesz használni, attól függően, hogy a képességei alapján melyikük a legalkalmasabb az adott feladat megoldására.

Ha minden igaz, a Gothman Knights PS-5ön, PS4-en, Xbox Series X/S-en, Xbox One-on és természetesen PC-n lesz játszható, remélhetőleg már a következő esztendőben.

Kép: http://www.gameslaught.com/2020/08/gotham-knights-reveal-gameplay-dc-fandome.html