Image Alt
  /  E-sport   /  Call of Duty   /  2021-ben is bővül a Call of Duty széria

2021-ben is bővül a Call of Duty széria

2021-ben is bővül a Call of Duty széria

Nem túl nagy meglepetés, hogy az Activision megerősítette, hogy idén sem maradunk újabb Call of Duty nélkül. A bejelentés szerint várhatóan a Q4-es időszakban, azaz év végén pörgethetjük a széria legújabb tagját.

2005 óta a kiadó minden évben ellátott minket egy újabb Call of Duty játékkal, kezdve az eredeti Call of Duty játékkal, a Black Ops Cold War-ig bezárólag. A franchise kiadója egyébként a tavalyi évet az eddigi legjövedelmezőbb időszakként könyvelhette el, melyben nem kis szerepet játszottak a széria eladási számai. Ezen felbuzdulva 2021-től egy új, „prémium” élményt kínál az Activison a Call of Duty széria játékosai számára.

Egyelőre nem sokat árult el az Activison a közelgő játék részleteiről, azonban a nem rég kiszivárgott információk szerint a Sledgehammer Games kaphatta meg a fejlesztést. A múltban nekik köszönhettük a sorozat Advanced Warfare és WWII tagjait, azt azonban jelenleg még titkolják, hogy az idei játék valamely korábbi fejlesztésük folytatása lesz-e.

Miközben a COVID-19 pandémia masszív csúszásokat eredményezett az iparágban, a Call of Duty vonat továbbra sem került vakvágányra: a Black Ops Cold War a várakozásoknak megfelelően kerülhetett a boltok polcaira, míg a Warzone jelenleg is folyamatos content frissítéseknek örvend. Az előzőek tehát joggal feltételezhetjük, hogy a beharangozott 2021. év végi megjelenés különösebb csúszások nélkül lesz tartható.

Forrás: dailyesports.gg

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: