Image Alt
  /  E-sport   /  Six invitational 2021 elhalasztva

Six invitational 2021 elhalasztva

Six invitational 2021 elhalasztva

A Rainbow Six Siege ‘The Six Invitational 2021’ bajnokságát bizonytalan ideig elhalasztották a jelenleg fennálló utazási korlátozások miatt. A bajnokság szervezői közölték, hogy minden nem Európai Uniós állampolgár Franciaországba utazása tiltott, ezáltal az eseményt kénytelen voltak elhalasztani a jelenleg érvényes szabályozások feloldásáig.

A mérkőzések eredetileg február 9-én kezdődtek volna meg, ezúttal Montreal helyett párizsi helyszínnel. A halasztás kapcsán egyelőre nincsenek pontos információk a bajnokság kezdetének új időpontjáról, tekintettel arra, hogy a járvány az Európai Unió, Kanada és az Egyesült Államok jelentős részében továbbra is tetőzik.

Az Ubisoft elmondása szerint a közlemény kiadása óta is fáradhatatlanul együtt dolgoznak a bajnokság szervezőpartnerével, a Live Nation-el, hogy megoldást találjanak a Six Invitational 2021 személyes részvételű megrendezésére – továbbra is Párizsban, tartva a februári kezdési időpontot. Sajnálatos módon a beutazási korlátozások csupán napokkal a részvevő csapatok indulási előtt realizálódtak, azonban Glen „Lunarmetal” Suryasaputra, a spanyol Vodafone Giants csapatkapitánya nem hibáztatja a résztvevőket, elmondása szerint már „készültek a legrosszabbra”.

„Őszintén szólva szívszorító, hogy mennyi időt és energiát fektettünk a felkészülésbe, beleértve az ünnepi időszakot is, hogy felkészülhessünk életünk legnagyobb eseményére, amit az utolsó pillanatban kénytelenek voltak elhalasztani.” nyilatkozott Suryasaputra. Hozzátette, hogy véleménye szerint felelőtlenség volt Európába szervezni a bajnokságot, tekintettel a régióban uralkodó pandémia helyzet súlyosságára. A logisztikai kihívásokat leszámítva, úgy gondolja az utazás és a bajnokság elhalasztása a kisebbik rossz: a fontos, hogy megtartásra kerülhet az esemény a jövőben.

A koronavírus okozta helyzet jelenleg is akadályozza az esport események szervezőit a személyes részvételű mérkőzések szervezésében és fel kell készülnünk arra, hogy ez a közeljövőben változatlan marad – ennek fényében fel kell készülnünk, hogy az idei világesemények az online térben, vagy egyáltalán nem kerülnek megtartásra.

Forrás: dailyesports.gg

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: