Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Battlefield 6 megjelenés

Battlefield 6 megjelenés

Battlefield 6 megjelenés

Az Electronic Arts elnöke egy befektetőnek tartott tájékoztatón számolt be a Battlefield 6 fejlesztésének állapotáról és néhány érdekes részlet is napvilágot látott.

Ha minden a jelenlegi ütemben zajlik, akkor az ünnepek környékén már pörgethetjük a széria legújabb kiadását. Pontos dátum egyelőre nem ismert, azonban a nagybemutatót tavaszra ígérték.

A cégvezető beszámolója alapján a Battlefield 6 minden eddiginél nagyobb csatákba hívja majd a játékosbázist, több mint 64 résztvevővel és tágasabb helyszínekkel.

„A játék teljesen kihasználja majd az újgenerációs platformok adta lehetőségeket, és hatalmas, lebilincselő harcokat kínál. Példátlan méretű pályák, pusztítás, fegyveres és gépkocsis ütközetek emelik majd új szintre a következő kiadást.” – nyilatkozta Wilson.

A fejlesztő csapat egyébként nagyon jó ütemben halad, sorra szelik át a mérföldköveket, melyet a kiadó pénzügyi elnöke, Blake Jorgensen is megerősített, mondván, hogy a DICE most jóval pörgősebben halad a korábbi címekhez képest.

A karácsonykor érkező cím PC mellett az újgenerációs platformokat veszi célba, a cross-platform multiplayer azonban még nem kapott megerősítést.

Forrás: gamestar.hu

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: