/  Hírek   /  Gaming   /  Előzetes: Total War: Warhammer 3

Előzetes: Total War: Warhammer 3

A Total War széria gyártója, a Creative Assembly a harmadik epizóddal zárja le a történetet, ami nem történelmi kort dolgoz fel, hanem a Warhammer világán nyugszik. A kiadó eleve trilógiaként tekintett a sorozata a 2016-os induláskor, az első epizód sikere pedig megalapozta ezt a fajta predikciót.

A második epizód egy évvel követe a sorozat kezdő epizódját, 2017 szeptemberében érkezett, a harmadik epizódra azonban jóval többet kell(ett) várni – legújabb információk szerint idén kerülhet a rajongók otthonaiba a befejező epizód.

A játékban számos új faj és karakter megjelenik, így számíthatunk Kislev és Cathay seregei, valamint a Káosz számos frakciója, Khorne, Nurgle, Slaanesh és Tzeentch felbukkanására. A kampány során megmenthetünk egy haldokló istenséget, vagy kihasználhatjuk erejét és a széria legnagyobb játékterén barangolhatunk.

A Total War: Warhammer III Steamen, az Epic Games Store-ban, a boltokban, vagy közvetlenül a fejlesztőtől lesz megvásárolható.