Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Vérfarkas bukkant fel Angliában

Vérfarkas bukkant fel Angliában

Vérfarkas bukkant fel Angliában

A Capcom kiadó egyedi, ám rendkívül hatásosnak tűnő módszert választott néhány nappal ezelőtt startolt új játéka népszerűsítéséhez. Úgy tűnik, a japán vállalatnál nem csupán a programozók, hanem a marketingesek is értik a dolgukat: a Village alcímet viselő Resident Evil 8. részének indulását megelőzően ugyanis a cég emberei egy, a sztoriban is felbukkanó szörnyeteg sziluettjét rajzolták fel a délnyugat-angliai Somerset megyében található Mendip-dombság egyik magaslatára, Cheddar település közelében.

Az ábra – amelyet a hírek szerint krétával készítettek, így eredeti formájában feltehetően nem fog az idők végezetéig ott díszelegni – egy vérfarkas alakját mintázza, a kiadó karaktereit idéző jellegzetes stílusban. Feltűnéséről helyi lapok számoltak be 2021. május 3-án, négy nappal a játék hivatalos indulását megelőzően. Eredetileg bizonytalanság uralkodott a tekintetben, hogy vajon a Capcom, vagy csupán lelkes gamerek műve-e a mintegy 100 méter hosszúságú rajzolat, miután azonban a műalkotást később frissítették a játék logójával, s a cég a Twitteren is közzétett egy bejegyzést az üggyel kapcsolatban, a már-már összeesküvés-elméletek terjedéséhez vezető helyzet tisztázódott.

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a szokatlan reklámfogás – különös tekintettel a jól megválasztott figurára és a történet hangulatát idéző esős, ködös, borús angliai helyszínre – nem vált kárára a Village-nek, amelyre az első napok eladási számai alapján már most is bátran a sorozat legnépszerűbb epizódjaként tekinthetünk. Ti beszereztétek már?

Forrás:

https://www.gamesradar.com/capcom-celebrates-resident-evil-villages-launch-by-drawing-a-werewolf-on-the-side-of-a-somerset-hillside/?fbclid=IwAR0S7jUoKkHDoF5UHxoEKetgslDi9Njqo5cNnMhwkLG004vvNp5BsznPLzs

Kép:

https://www.somersetlive.co.uk/news/local-news/gallery/mysterious-figure-appears-side-hill-5370559

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: