Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  A titokzatos Indiana Jones

A titokzatos Indiana Jones

A titokzatos Indiana Jones

A Lucasfilm Games még 2021 januárjában jelentette be, hogy a Wolfenstein kapcsán ismert MachineGames videójáték-fejlesztő céggel, valamint a Fallout és a The Elder Scrolls nevével fémjelzett Bethesda Game Studios vezetőjével, Todd Howarddal összefogva egy új projekten dolgozik, amelynek középpontjában nem más, mint Indiana Jones áll. A hírre annak idején sokan felkapták a fejüket, az illetékesek azonban eddig úgy gondolták, nem lenne méltányos, ha túlságosan sok információt zúdítanának a rajongókra a game-mel kapcsolatban, nehogy összezavarják őket. Ami a valóságban annyit jelent, hogy a részletekről gyakorlatilag nem mondtak semmit, mindössze egy rövid trailert adtak közre a bejelentéssel egyidejűleg a Twitteren.

Sokat azóta sem javult a helyzet: a fejlesztőkből mindössze annyit sikerült kihúzni, hogy a sztori, amely önálló történetként is megállja majd a helyét, hősünk pályafutásának csúcsán játszódik, s hogy feltehetően PC-n és Xboxon is élvezhetik majd a gamerek – ez utóbbi információk azonban egyelőre még nem hivatalosak. Miután a Bethesda jelenleg nyakig el van merülve a Starfield és az Elder Scrolls 6 fejlesztésében, feltételezni lehet, hogy az Indiana Jones megjelenésére – amelynek egyelőre még a pontos címe sem ismert – 2022 előtt nem kerül sor.

Reményre adhat azonban okot, hogy az idén június 12–15. között zajló E3 online rendezvénysorozat résztvevői között elméletileg a Bethesda és az időközben a céget felvásárló Microsoft is szerepel, így nem elképzelhetetlen, hogy a konferencián az érintettek a közhelyeken kívül végre érdemi információkat is csepegtetnek majd az Indiana Jones jövőjét illetően. (Készpénznek azért ne vegyük ezt!)

Ti várjátok már a játékot?

Forrás:

https://www.techradar.com/news/new-indiana-jones-game

Kép:

https://www.wallpaperbetter.com/en/hd-wallpaper-cspmg

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: