Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Mit lehet tudni a The Elder Scrolls 6. részéről?

Mit lehet tudni a The Elder Scrolls 6. részéről?

Mit lehet tudni a The Elder Scrolls 6. részéről?

A The Elder Scrolls hatodik epizódjának 2018-as bejelentése óta a Bethesda nem kényeztette el túl sok új információval a rajongótáborát, ráadásul az új rész sem 2019-ben, sem 2020-ban nem került a boltok polcaira. Igen valószínűnek tűnik, hogy a játék megjelenése rövid időn belül továbbra sem várható, reménykedésre adhat azonban okot az idén nyáron esedékes újabb E3 konferencia, amely során nem kizárt, hogy a fejlesztők újabb információkat is megosztanak a játékról.

Mégis, mit lehet tudni jelenleg a game-ről?

Annak idején, 2018-ban a Bethesda mindössze a játék logóját mutatta be, amelyről emellett egy trailer is megtekinthető. Hivatalos információnak tekinthető, hogy a fejlesztők jelenlegi fő projektjük, a Starfield kiadását megelőzően – amelyre 2021 vége előtt biztosan nem lehet számítani – semmiképpen sem tervezik elindítani a The Elder Scrollst, így 2022 előtti indulást felesleges vizionálni, sőt, tartani lehet attól, hogy még évekre vagyunk a starttól.

A fentiek mellett nagyjából sejthető még az is, hogy a játék PC-n és Xbox Series X-en egyaránt elérhető lesz majd, a PlayStation 5 viszont ennél már bizonytalanabbnak tűnik.

Egyelőre tehát úgy tűnik, marad a várakozás az E3-ra és arra, hogy a készítők talán néhány mondatban kitérnek majd a konferencián az Elder Scrollst újdonságokra is.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/elder-scrolls-6-release-date-news-and-rumors

Kép és trailer:

https://www.dexerto.com/gaming/job-listings-hint-at-elder-scrolls-6-finally-entering-full-production-1318187/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: