Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Fejlesztés alatt a Fable 4. része

Fejlesztés alatt a Fable 4. része

Fejlesztés alatt a Fable 4. része

Hosszas várakozást és spekulációkat követően még 2020 folyamán jelentette be a Microsoft, hogy fejlesztés alatt áll a korábban rendkívül népszerű Fable-sorozat 4. része, amely a hírek szerint a megjelenését követően PC-n és Xbox X/S-en válik majd elérhetővé a rajongók számára. A játékot a Playground Games fejlesztőcsapata készíti, amely korábban a négy részből álló Forza Horizon-széria megalkotásával tette le névjegyét a videójátékok között.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a fejlesztők eddig nem kényeztették el a közönséget túlságosan sok információval, a Fable 4 hivatalos traileréből azonban nagyjából megállapítható, hogy az előző résszel ellentétben, amely az ipari forradalom korabeli Angliára emlékeztető környezetben játszódott, feltehetően egy misztikus hangulatú, középkori világban barangolhatunk majd.

A játék kiadásának dátuma egyelőre nem ismert, a legoptimistább vélemények szerint 2021 legvégén már akár a boltok polcaira is kerülhet, valójában azonban sokkal reálisabbnak tűnik a 2022-es megjelenési dátum, de 2023 sem elképzelhetetlen.

Forrás: https://www.techradar.com/news/fable-4-on-xbox-series-x-trailer-release-date-game-pass-and-what-we-know

Kép: https://ventuneac.net/fable-4-everything-we-know-about-the-game/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: