Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Eivor harcba indul a druidák ellen – startol az Assassin’s Creed új kiegészítője

Eivor harcba indul a druidák ellen – startol az Assassin’s Creed új kiegészítője

Eivor harcba indul a druidák ellen – startol az Assassin’s Creed új kiegészítője

Az előzetes hírek szerint a mai napon válik elérhetővé a játékosok számára az Assassin’s Creed Valhalla első nagy kiegészítője, a Wrath of the Druids. Az Ubisoft fejlesztőcsapata eredetileg 2021. április 29-ére tervezte a startot, az utolsó simítások elvégzése azonban az eredetileg tervezettnél több időt vett igénybe, így végül mintegy két héttel kitolták az indulási dátumot.

Az új történet központi alakja a korábbról már jól ismert viking harcosnő, Eivor Varinsdottir, aki ezúttal Írországban bukkan fel, hogy egyesítse és harcba hívja a sziget lakóit a Danu Gyermekei néven ismert druida kultusz képviselői ellen, akiknek fedezékében valójában az Ősök Rendje helyi ügynökei szövögetik ármányaikat.

A játék komoly hangsúlyt fektet a gael kultúra és folklór, valamint Írország régmúltjának bemutatására. Megcsodálhatjuk benne az „óriás útja” (Giant’s Causeway) vulkanikus bazaltoszlopait, elzarándokolhatunk Tara ősi épületmaradványairól híres dombjára (Tara Hill), s bejárhatjuk a 9. századi Dublint is. Emellett szövetségeket köthetünk, barangolhatunk kísértetjárta erdőkben, s különféle mitikus lényekkel is harcba szállhatunk.

Fontos tudnivaló, hogy a játékosoknak nem feltétlenül kell végigmenniük a korábbi sztori egészén ahhoz, hogy bekapcsolódhassanak a kiegészítő eseményeibe, a hírek szerint elegendő, ha az angliai szál egyes elemeit (Grantebridgescire / Ledecestrescire) teljesítik.

Lássuk, vajon összeomlik-e a rendszer a nagy érdeklődés miatt érkeztek olyan hírek, miszerint nem problémamentes az indulás , vagy gördülékenyen zajlik le a start?

Forrás:

https://www.gameinformer.com/2021/05/12/assassins-creed-valhallas-wrath-of-the-druids-expansion-arrives-tomorrow

Kép: https://cceit.com/new-conflict-in-dlc-wrath-of-druids-trailer-for-assassins-creed-valhalla/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: