Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Rendezd be saját királyi udvarodat!

Rendezd be saját királyi udvarodat!

Rendezd be saját királyi udvarodat!

Izgalmasnak tűnő kiegészítő érkezik a nem túl távoli jövőben a Crusader Kings 3. epizódjához. A Royal Court névre hallgató bővítés a kulturális szempontokat helyezi előtérbe, azaz a játékosoknak lehetőségük nyílik saját királyi udvaruk berendezésére.

A fejlesztők szándékai szerint a játék központi tere ezúttal maga a trónterem lesz, amelyet természetesen különböző díszítő elemekkel is be lehet majd rendezni. Az uralkodó hatalmának nagyságát udvartartása fényűzése is szimbolizálni fogja, amely példának okáért komoly hatást gyakorolhat a külhonból vizitációra érkező követekre.

A király napi feladatai is előtérbe kerülnek a játékban: meg kell hallgatnia a színe elé járuló vazallusai gondjait, s döntenie vitás ügyeikben. Ehhez hasonlóan az udvar egyéb szereplőit is a játékosoknak kell összeválogatniuk: szerződtethetnek tanácsadókat, művészeket, tudósokat.

Az előzetes leírások szerint külön is oda kell majd figyelni a meghódított tartományokra. Egy nyelvtudós segítségével például megpróbálhatunk közeledni a más nyelvű és kultúrájú területek lakosai felé, akik az idő teltével nem biztos, hogy csak a gyűlölt elnyomót látják majd bennünk, ha azt érzékelik, hogy törődünk a gondjaikkal. Természetesen az uralkodónak figyelemmel kell követnie ellenlábasai áskálódását is, mert ha nem teszi, amazok könnyen megingathatják a trónját ravasz diplomáciai húzásaikkal.

A kiadás időpontja egyelőre nem ismert, de feltehetően még az idei évre várható.

Forrás:

https://www.pcgamer.com/crusader-kings-3-royal-court-finally-gives-you-a-place-to-sit/

Kép:

https://xboxplay.games/po/news/crusader-kings-3-como-se-casar-10500

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: