Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Érkezik a Chivalry 2 nyílt bétája

Érkezik a Chivalry 2 nyílt bétája

Érkezik a Chivalry 2 nyílt bétája

A hónap végén, egészen pontosan 2021. május 27-én indul a Chivalry 2 open bétája, úgyhogy aki kedvét leli városok katapulttal történő lövetésében és felgyújtásában, továbbá a gaz ellen pallossal, csatabárddal, buzogánnyal, vagy bárminemű hasonló alkalmatossággal történő lemészárlásában, annak nem érdemes elszalasztania ezt a kiváló lehetőséget egy kiadós vérengzésre.

A játék PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X platformokon is elérhető lesz, aki viszont PC-n szeretné kipróbálni, az egyedül az Epic Games Store-ból tudja majd letölteni.

Korábban a zárt bétában a gamerek több harcos kaszt bőrébe bújva is kipróbálhatták tudásukat, ezúttal viszont érkezik a „Coxwell” néven emlegetett új térkép is, amely során egy vár(os) ostromából vehetik ki a részüket. Emellett – The Battle of the Dark Forest néven – egy csatatér is bemutatásra kerül, ahol a védekező fél lesből támadva és csapdákat állítva veheti fel a harcot a Fogbern Keep ellen vonuló nagy Mason sereg ellen.

További újítás, hogy a játékosok a nyílt béta folyamán hősük ruházatát és fegyvereit, valamint személyiségét is a kedvükre alakíthatják.

Bárki bármit is mond: minimum érdekesnek ígérkezik a dolog!

Forrás:

https://www.gamespot.com/articles/chivalry-2-open-beta-starting-on-may-27-includes-new-maps-and-customization-options/1100-6491573/

Kép: https://wccftech.com/chivalry-2-release-date-crossplay-closed-beta/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: