Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Továbbra is fejlesztés alatt a The Lord of the Rings: Gollum

Továbbra is fejlesztés alatt a The Lord of the Rings: Gollum

Továbbra is fejlesztés alatt a The Lord of the Rings: Gollum

A Daedalic Entertainment fejlesztőcsapata egy ideje már dolgozik a The Lord of the Rings: Gollum elnevezésű játékán, amelynek kiadását eredetileg 2021-re ígérték, jelenleg azonban 2022-es megjelenési dátum valószínűsíthető.

Ahogyan azt a projekt címe is jelzi, a játékosok A Gyűrűk Urából ismert Középföldén kalandozhatnak majd. Az előzetes hírek szerint a történet elsősorban Gollam útját követi az Egy Gyűrű megszerzésétől hozzávetőlegesen a The Hobbit első részének, azaz Zsákos Bilbó vándorlásának kezdetéig.

Nem kizárt, hogy a fejlesztők a történet vonalvezetését illetően fenti két eseménysorozat közötti, részleteiben egyelőre nem feltétlenül ismert időszak bemutatására kívánják helyezni a hangsúlyt, további részletekkel gazdagítva ezzel a Tolkien által megálmodott világot. Az mindenesetre elég biztosnak tűnik, hogy a játék a mozikban bemutatott epizódokat megelőző időszakban játszódik.

Pontos kiadási dátum egyelőre nem ismert, viszont valószínűsíthető, hogy a játék PC-n, valamint PlayStation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon lesz elérhető a rajongók számára.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/the-lord-of-the-rings-gollum-game

Kép: https://www.tvovermind.com/what-we-want-from-the-lord-of-the-rings-gollum/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: