Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Szeptemberre várható a Deathloop kiadása

Szeptemberre várható a Deathloop kiadása

Szeptemberre várható a Deathloop kiadása

Az Arkane Studios eredetileg 2020 augusztusára ígérte Deathloop névre hallgató akció -, illetve kalandjátékát, a kiadást azonban később 2021 májusára halasztották. Most kiderült, hogy újabb csúszás következik: a céldátum, amely remélhetőleg már nem fog változni, 2021. szeptember 14.

A fejlesztők korábban a Dishonored-szériával hívták fel magukra a figyelmet, amelyben a posztapokaliptikus hangulatot párosították a 19. század végére emlékeztető városi helyszínekkel. Ötletekből ezúttal sincs hiány: a játékosok egy Colt nevű assassin bőrébe bújhatnak bele, aki időcsapdába esett a Blackreef nevű titokzatos szigeten. Colt célja természetesen az időhurok megszakítása, amiben a nem túl barátságos helyiek és a egy Julianna nevű rivális fejvadász is megpróbálja megakadályozni.

Hősünknek 24 óra áll majd a rendelkezésére, hogy kiszabaduljon a csapdából. Ez alatt az időhurok jóvoltából tanulhat majd elkövetett hibáiból, s újra megpróbálhatja teljesíteni kudarcot vallott feladatait azonban nem árt vigyáznia, mert ellenfelei is fejlődőképesek lesznek.

Úgy tűnik tehát, hogy idén szeptember 14-e a kiadás dátuma legkorábban akkor próbálhatjuk ki, hogy mit tudunk kezdeni magunkkal a titokzatos időcsapdában.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/deathloop-release-date-trailers-gameplay-and-news

Kép:

https://arkanelyon.artstation.com/projects/gJv9Gx

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: