Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Ha minden igaz, legkésőbb karácsonyra érkezhet a Battlefield 6

Ha minden igaz, legkésőbb karácsonyra érkezhet a Battlefield 6

Ha minden igaz, legkésőbb karácsonyra érkezhet a Battlefield 6

Egyelőre még nem tudni túlságosan sokat a fejlesztés alatt álló Battlefield 6-ról, de a korábbiakban megerősített, illetve kiszivárgott hírek alapján elmondható, hogy a játék a PC-k mellett PS5-ön és Xbox Series X/S-en szinte bizonyosan elérhető lesz, az Xbox One és a PS4 viszont eléggé kérdéses e tekintetben. Ami a kiadás dátumát illeti, feltehetően 2021 utolsó negyedévében számíthatunk a megjelenésére.

A gyártó szerint a Battlefield 6 a sorozat minden tekintetben új dimenzióba lépő epizódja lesz, amely a korábbi erények megtartása mellett még nagyobb volumenű és élvezetesebb csatákat, illetve terjedelmesebb térképeket kínál a gamerek számára. Egy szó mint száz: ha igazak a hírek, a pusztítás egy egészen új fokozatára készülhetünk a játékban.

Ami a térképeket illeti, a pletykák szerint 128 pálya áll majd rendelkezésre, s aki szeretne, akár extrém időjárási viszonyok között is csatázhat majd az ellenfelekkel.

Nem lesz könnyű kivárni az év végét, az biztos.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/battlefield-6-release-date-trailer-news-and-rumors

Kép: https://www.purepc.pl/battlefield-6-akcja-gry-moze-rozgrywac-sie-w-kazachstanie-i-ukazywac-fikcyjny-konflikt-miedzy-rosja-a-nato

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: