Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Októberben kezdődhet a zombivadászat – késik, de még idén megjelenik a Back 4 Blood

Októberben kezdődhet a zombivadászat – késik, de még idén megjelenik a Back 4 Blood

Októberben kezdődhet a zombivadászat – késik, de még idén megjelenik a Back 4 Blood

A korábban tervezett júniusi indulás helyett 2021. október 18-ára tolta el a Turtle Rock Studios a Back 4 Blood kiadását – a fejlesztők szerint szükségük van még erre a néhány hónapra az utolsó simítások elvégzéséhez.

A horrorisztikus hangulatú lövöldözős játékban négy-, vagy nyolcjátékos módban irthatjuk majd a zombik hordáit – mert feladatunk lényegét egyértelműen ez fogja képezni, e tekintetben a háttértörténetet nem bonyolították túl a tervezők. Aki viszont szólóban szeretne játszani, megteheti: ebben az esetben a player három, a mesterséges intelligencia által irányított karaktert kap támogatásul a nehéznek ígérkező küzdelemhez.

A rendelkezésre álló információk alapján a Back 4 Blood PS4-es, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és PC-n lesz elérhető. Az alábbi trailerből képet kaphatunk a játékmenetről is – meglepődni, úgy véljük, senki nem fog az alapvető felállást tekintve. Ahogyan az illik, özönlenek az élőholtak, hőseink pedig a baseballütőtől kezdve a gépágyúig minden lehetséges eszközzel ritkítják őket.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/back-4-blood-release-date-cross-play-beta-trailers-and-characters

Kép: https://otakukart.com/back-4-blood-is-being-delayed-by-3-months/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: