Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Mobilra fog érkezni a Marvel: Future Revolution

Mobilra fog érkezni a Marvel: Future Revolution

Mobilra fog érkezni a Marvel: Future Revolution

A Netmarble fejlesztésében készül a Marvel: Future Revolution, amelyben jól ismert szuperhőseink bőrébe bújva vehetjük majd fel a harcot a világra törő gonosztevők ellen. A játék kiadását eredetileg 2020-ra tervezték, a számításokat azonban keresztülhúzta a világjárvány, így a kiadási céldátum jelenleg nem ismert. Ami azonban bizonyosnak tűnik, hogy a game mobilon, egészen pontosan Android és iOS rendszereken lesz játszható.

A Future Revolutiont a fejlesztők alapvetően open-world stílusúra tervezik, ahol a playerek szabadon közlekedhetnek a világban, miközben feladatokat teljesítenek és ellenségekkel küzdenek meg. Emellett PvE és PvP kontentek egyaránt fellelhetők lesznek benne: ha igazak a hírek, az előbbi esetben, a raidek során négy játékos állhat majd ki olyan ellenfelekkel szemben, mint Thanos, Ultron, Loki és Kingpin.

A fejlesztők egyelőre csupán néhány választható hőst nevesítettek – Captain Marvel, Storm, Doctor Strange, Spider-Man, Black Widow –, de bizonyosak lehetünk abban, hogy a végleges listán ennek a sokszorosa fog szerepelni.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/marvels-next-mobile-game-is-an-open-world-rpg-with-50-player-matches

Kép: https://www.gameinformer.com/preview/2021/06/28/marvel-future-revolution-preview-a-deep-dive-into-marvels-new-mobile-actionrpg

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: