Image Alt
  /  Hírek   /  Gaming   /  Átalakul a PvP-rendszer az Overwatch 2-ben

Átalakul a PvP-rendszer az Overwatch 2-ben

Átalakul a PvP-rendszer az Overwatch 2-ben

Az Overwatch 2. része igen előkelő helyen áll azon játékok között, amelynek megjelenését türelmetlenül várja a nagyérdemű, egészen azóta, hogy a Blizzard 2019-ben bejelentette a fejlesztését. Idén februárban sajnos csupán annyi derült ki, hogy a 2021-es kiadási tervek között nem szerepel, de egyébként is sejteni lehetett, hogy a game legkorábban 2022-ben startolhat.

Az előrejelzések szerint az új térképek és itemek mellett a legfontosabb változás a PvP-rendszert érinti. A Blizzard ugyanis elhatározta, hogy az átláthatóbb játékmenet kialakítása érdekében csökkenteni fogja a csapatlétszámot, így a 6v6 küzdelmeket 5v5-re cserélik. A hír nem nyerte el egyöntetűen a playerek tetszését, de a fejlesztők szerint a játékosok így a korábbiaknál jobban fel tudják majd mérni a csatatéren zajló eseményeket, s ez segítheti őket a helyes döntések meghozatalában. A fentiek nyilvánvalóan érintik a teamek összetételét is – úgy tűnik, az új körülmények között elsősorban az 1 tank, 2 DPS, 2 support karakter kombinációval lesz érdemes számolni.

Habár konkrét céldátum még incs, összességében 2022 második felére lehet tippelni, ami a játék megjelenését illeti. Szintúgy nem hivatalos információ, hogy az Overwatch 2 feltehetően PC-n, Nintendo Switch-en, PS4-en és Xbox One-on lesz játszható, de nem lenne meglepő, ha a lista a PS5-tel és az Xbox Series X-szel is kiegészülne.

Forrás:

https://www.techradar.com/news/overwatch-2-release-date-features-and-rumors

Kép: https://www.denofgeek.com/games/overwatch-2-5v5-multiplayer-mode-changes-controversy-problems/

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: