/  Hírek   /  Gaming   /  Indul a New World nyílt bétatesztje

Indul a New World nyílt bétatesztje

2021. július 20-án startol a New World, az Amazon Games nagy érdeklődéssel várt játékának nyílt bétája, amely során a playerek tömegesen szerezhetnek tapasztalatokat, s küldhetnek visszajelzéseket a fejlesztők számára Aeternum varázslatos, s legalább ugyanannyira veszélyes világával kapcsolatban.

A történet a nagy földrajzi felfedezések fantasy köntösbe öltöztetett korszakába kalauzol bennünket, az említett Aeternum szigetére, ahol hőseink és az ott található ellenfelek egyaránt képesek lehetnek a mindent átitató mágikus erők használatára. Más, hasonló alapokon nyugvó játékokkal ellentétben a New World egyik jellemzője, hogy a fejlődés során nem kell tekintettel lennünk a hagyományos kasztbeosztásokra. Sokkal szabadabban dönthető el, hogy milyen utat kívánunk követni, s alapvetően a megszerzett felszerelésünkön és a képességeinken múlik aktuális besorolásunk, ami viszonylag egyszerűen módosítható is.

Azok számára, akik előrendelést adtak le a game-re, garantált a hely bétatesztben – egyébként a játék tervezett kiadási dátuma augusztus 31-e, azaz túlságosan sokat nem kell várnunk a valódi indulására sem.

Kép: http://frostshock.eu/mmo/2021/05/14/new-world/