Image Alt
  /  E-sport   /  A Method visszatérése

A Method visszatérése

A Method visszatérése

A World of Warcaft kompetitív szcénájának meghatározó neveként és az Egyesült Királyság egyik legmeghatározóbb esport szervezeteként a 2020-as év vitathatatlanul megpróbáltatásokkal teli volt a Method számára, tekintve, hogy a zaklatási botrányt éppen csak túlélve elveszítette játékosbázisának szerves részét.

Ennek ellenére az alapító, Scott ‘Sco’ McMillan nem akarta veszni hagyni a kemény munkával felépített szervezetet. Új alkalmazotti politikát vezetett be etikai szabályzattal egybekötve és nekilátott a Method újjáépítésének.

Miután nemrégiben hetedikként végeztek a Mythic Castle Nathria Race To World First megmérettetésen az Old School Runescape felé fordult és nem sokkal később az Excel Esports társalapítóját, Joel Holmes-Darbyt is a fedélzeten tudhatta, így újra növekedésnek indulhatott a szervezet.

Az Esports News UK Sco-val készített interjújából kiderül, hogy a tavalyi év végére több mint 1000 fő adta be a jelentkezését a Method guildbe, melyek közül rengeteg nagyon erős játékos került végül be a csapatba. A jelentkezőket kiegészítve Sco célul tűzte ki, hogy veterán játékosokból álló officer csapatot épít, így a Reason Gaming magjának egy részét is sikerült magukba olvasztaniuk. Egy teljesen új, nem összeszokott csapattal megkezdve a Shadowlands kiegészítőt, a top 10-ben való szereplést tűzték ki célul, így a hetedik hellyel abszolút sikerkényt könyvelhette el az elmúlt időszakot a 23 főből álló team.

A jövőre tekintve a csapat fő célja a még hatékonyabb közös munka kialakítása, logok és streamek alapján a játékosok hibáinak kiküszöbölése a következő tier-ig, hiszen az évek során csak egy dolog nem változott Sco számára: a world first spot megszerzése a jövőbeli raidek során.

A Player Versus Player témát érintve Whaazz és Chas a 2019-es BlizzCon bajnokság nyertes csapatának tagjai, így személyük visszatérése a Method legacy guildjeként működő Echo-ból rendkívül komoly lépés a szervezet újjáépítésében. A srácok egyébként kifejezetten jól szerepeltek az idei AWC kupa során, hiszen az első fordulóban elsőként a második fordulóban pedig másodikként végeztek.

Az Echo-t érintve Sco szerint még korai bármit is mondani, hiszen csupán 4 hónap telt el a Method újjáépítésének bejelentése óta. Jelenleg nem sürgeti őket semmi, a jövőben azonban nem zárkóznak el az együttműködéstől.

Az interjú további részletei az alábbi videóban érhetőek el:

Leave a Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

kövess minket: